Virkistyspäivät              Tyky-päivät

Illanvietto-ohjelmat              Polttarit

Pikkujoulut                 Synttärit

Sisä- ja ulkoaktiviteetit

1. "KARTING-AJOT"

Kuin kartingia mutta ei sinne päinkään…

Hullunhauskat ja kreisit autokisat missä tirskutaan ja repeillään kun homma meinaa lähteä lapasesta. Radio-ohjattavilla autoilla ajeluhan on lastenleikkiä mutta homman twisti onkin se kun ajaminen laittaa sormet ja aivot solmulle yhtäaikaa kun yrittää selvitä mutkista kunnialla läpi =D

Hulluimmat porukat valitsee tietysti vielä kisaamisen mikä vie homman ihan uudelle levelille kun selostus kuuluu taustalla ja kaverista pitäisi kiemurrella edellä taidolla tai vaikka tuurilla ;)

Ajo-ohjelmien teemoja voi olla esimerkiksi työporukan mestaruuskisat, tiimikisat tai vaikka vain huvitteluajot nopeinta kierrosaikaa metsästäen. Kisoja ajettaessa palkintoina ovat pokaali tai mitallit tilanteeseen sopien. Ajoissa on mukana aina asiantunteva ohjaaja joka antaa alkuopastuksen, ohjaa harjoitusajot ja kisat.

TILAVAATIMUKSET:

Rata voidaan sijoittaa tasaiselle lattialle ja rakentaa tilaa mukaillen. Rata voidaan koota täysin tilan mukaan, isommaksi tai pienemmäksi. Suositus lattia-ala min 2x3m, max 6x5m. Radan käytöstä ei jää tilaan jälkiä. Autot ovat hiljaisia ja akkukäyttöisiä joten niistä ei lähde päästöjä.

VIDEO

PYYDÄ TARJOUS!

2. "NESTE-RALLIT"

Isoilla radio-ohjattavilla autoilla ajaminen vääntää paatuneimmankin hapannaaman suupielet hymyyn kun höyryjä pääsee päästämään lentävän soran tai nurmen muodossa :) Jo pelkkä ajaminen on yhtä hymyä ja tirskumista mutta kisalla saadaan vielä lisäkierroksia porukasta ulos. Eihän sitä voi kaverille hävitä, ei sitten millään =)

Näilläkin autoilla voidaan rällätä muuten vain tai kilpailla erilaisilla vaihtoehdoilla mestaruuksista, tiimikisoihin jne.

Radio-ohjattavat automme toimivat akuilla eivätkä ne savuta tai niistä ei lähde hajua, moottorinäänet voidaan myös halutessa kytkeä pois päältä jolloin ne ovat hiljaisia. Autojen pituus n. 60cm. Tehot on säädetty helppoon ajamiseen. Opastamme ja ohjaamme ajoa koko tapahtuman ajan.

RATA-ALUEEN VAATIMUKSET:

Rata-alueeksi soveltuvat piha-alueet. Ajoalue voi olla nurmikkoa, asvalttia, laatoitusta, soraa mutta ei upottavaa hiekkaa. Autot eivät vahingoita ajettavaa paikkaa mutta voivat kuluttaa hieman ajettavaa kohtaa. Autoilla voidaan ajaa ulkona säästä riippumatta vuoden ympäri. Muista varautua säähän asian mukaisella vaatetuksella.

VIDEO


PYYDÄ TARJOUS!

MAKSUTAVAT:

  • LASKUTUS

    Laskutusvaihtoehtoina ovat paperi- ja verkkolaskutus yrityksille.

  • KORTTI

    Maksut kaikilla pankki- tai luottokorteilla.

  • KÄTEINEN

    Käteistä voimme ottaa vastaan vain tasarahana.